L’autor

En Mateu Pujadas va néixer el 16 d’abril del 1956, al Masnou, un poble coster de la comarca del Maresme, a Barcelona. Als tres anys va patir una artritis reumatoide infantil que li va produir seqüeles irreversibles en la seva mobilitat.

Va ser un nen autodidacta, que va emprendre el seu interès per l’art, realitzant els seus dibuixos artístics a llapis. Als onze anys, el seu oncle li va regalar els seus tres primers pinzells i els colors bàsics a l’oli.

Va ser llavors quan els seus pares varen observar les seves inquietuds artístiques i el varen posar en mans d’en Josep Maria Martínez, un pintor i escultor del Masnou. A partir d’aquí va néixer una gran amistat, que va finalitzar l’any 2003, any en què va morir el seu mestre.

Als catorze anys, va guanyar el primer premi del concurs de cartells de les festes del poble del seu pare, Alella (Barcelona). Aquest fou el començament d’un llarg camí, participant en concursos i exposicions.

15 comments on “L’autor

  1. Mateu Pujadas, puc dir ……apart de un gran artista , una excelent persona, sempre disposat a complaure a tótom. Te una gran riquesa humana….bon fill, bon pare i bon marít. Porte dintre la sensibilitat característica del artista lligat a unas arrels de las que suvín , ell , en fa poesía.
    Pensó : Mateu es mol bon arista i acte seguit em quedo en silensi i pensó ……..no sabría dir si és mes bon artista o mes bona persona, ell te la sort de seru tot de cóp.

  2. Hola,
    M’agradaria recalacar que el Mateu és sobre tot un gran artista, observador i transmisor de sensibilitat a través del seus colors i pincells. Té la magia de captar instants que t’atrapen i no et deixen indifernt. ¡Felicitats, Mateu! T’ho mereixes per tot. Un paler haber-te conegut i tenir-te ara entre els meus amics… i lectors.

  3. m´encantat al passeig per la teva web, felicitats a l´autora informàtica també, i m´encantat com no visionar la teva obra,. Es fantàstic veure la teva evolució des que ens vam coneixar ja fa uns quants anys. Aixó está molt bé Mateu, m´agrada al toc naif que dones al eu estil propi, lrs noves textures… no sé amb que quedarme, personalment potser amb els paissatges, tot plegat un bon treball enhorabona artista!

  4. Trobo que de tota la obra les marines per a mi tenen un interès especial, son colors molt vius , alegres i están molt ben tocades. Molt xula la web , que amb el fons negre fa destacar molt mès les obres.

  5. m´encant el passeig per la teva web, felicitats també a la autora informática. Es fantàstic veure com ha evolucionat la teva obra desprès de tants anys des que ens vam coneixer. M´agrada el toc naïf que dones al teu estil propi, les noves textures… no sé amb que quedarme, potser particularment els paissatges i les marines plenes de llum i colors tan bonics! tot plegat molt bona feina. enhorabona artista!

  6. mateu ets una perdona plena d vida,ets admirable,no nomes has lluitat contra les adversitats tambe ets un gran artista amb una sesibilitat estetica i una gran força interior que es fa evident en la teva obra.

Deixa un comentari